Csatornakamerázás – videokamerás csatornavizsgálat

Csatornakamerázás – videokamerás csatornavizsgálat

Szennyvíz,- és csőhálózatok, aknák, kémények kamerázása állapotfelméréssel.

A csatornavizsgáló kamera-berendezéseinkkel bontás nélkül fel tudjuk mérni az adott csatornavezeték állapotát 50-400 mm-es átmérőig. Ezzel az eljárással könnyen képet kapunk a vezeték esetleges hibáiról, vagy a dugulás okáról. A csatornavezetékekben előfordulhatnak rákötési,- ill. illesztési problémák, repedések, törések, masszív lerakódások (vízkő), építési törmelékek, benőtt gyökérzet stb. Ezek dugulásokat okozhatnak.

Függőleges és vízszintes rendszerekben is egyaránt használható. A száloptikás kamerafej 35 mm-es, 2 bar nyomásig vízálló. Lejt-diagram készítésére nem alkalmas.Csatornakamerázás – videokamerás csatornavizsgálat

A készülék digitális távolságmérővel rendelkezik a hibapontos helyének meghatározásához.

A csatornák belső felületéről, állapotáról színes felvételt készítünk, melyet DVD lemezre rögzítünk. A felvétel segítséget nyújt a szükséges javítási, felújítási munkálatokhoz.

Fontos megemlítenünk, hogy a videofelvétel a biztosító felé bizonyítékként szolgál egy esetleges kárigény során.

Kamerás csatornavizsgálat előnyei

A mai modern világunk találmányai az élet minden területét jelentősen megkönnyítik és számos praktikus lehetőséget kínálnak a hatékonyabb és biztonságosabb munkavégzéshez. A csatornavizsgálat, tisztítás és javítás területén innovatív megoldást biztosít a kamerás csatornavizsgálat, melynek köszönhetően könnyedén karbantartható, tisztítható a csatorna és hosszabb élettartam biztosítható.

A kamerás csatornavizsgálat előnyei:

 • Kiváló pontosság, akár 10 cm-es pontossággal azonosíthatóak a törések, repedések, sérülések, stb.
 • Rejtett, szabad szemmel nem látható hibák precízen feltárhatóak a technika segítségével.
 • A kivitelezési hibák megelőzésére és feltárására tökéletesen alkalmazható.
 • Visszatérő dugulások kiváltó okainak meghatározására korszerű lehetőség.
 • A dugulás elhárítást követő ellenőrző folyamatok gyorsabban és megbízhatóbban végezhetőek el.
 • Feltárható, hogy a csatorna kellő lejtéssel rendelkezik-e.
 • Földmozgást követő ellenőrzések során praktikus megoldás.

Cégünk profi szakemberei sok éves tapasztalattal a hátuk mögött végeznek kamerás csatornavizsgálatot, melyről bővebb információkért keressen minket elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

Csatornakamerázással elkerülhető a baj

A dugulás gyakran okoz kellemetlen helyzetet és bosszúságot, a probléma azonban elkerülhető egy korszerű technika segítségével.

A csatornakamerázás során a szakember meg tudja vizsgálni, hogy milyen állapotban van a rendszer, melynek segítségével azt is meg tudja állapítani, hogy milyen lépéseket lehet tenni a dugulás megelőzése, valamint a komolyabb problémák elkerülésének érdekében.

A problémát gyakran a csatornarendszer elöregedése okozza, és nem a szennyeződések. Ha ezt időben észreveszi a szakember a csatornakamerázás segítségével, nem kell kicserélni az egész rendszert, csak az elöregedett részeket.

A csatornakamerázás modern és rendkívül hatékony technika, melynek köszönhetően igen elterjedt módszernek számít napjainkban.

Ha Önnek is segítségre van szüksége, forduljon bátran szakértő kollégáinkhoz, tapasztalt csapatunk a legkorszerűbb technikával segít minden csatornát érintő problémával kapcsolatban! Keressen minket elérhetőségeinken, hogy ne kerülhessen kellemetlen helyzetekbe a csatorna állapota miatt!

Mikor vehetjük hasznát a kamerás csatornavizsgálatnak?

Kamerás csatornavizsgálatunkkal Nem folyik le a lefolyó? Eldugult a WC? Esetleg feltűnt, hogy sokkal nagyobb lett az elmúlt időszakban a vízszámlája? Akkor bizony valami probléma lehet a csatorna csövekkel! Mit lehet tenni ebben a helyzetben?

Első lépésként a dugulást megpróbálhatja helyreállítani, például bevethet különböző lefolyótisztítókat. De előfordulhat, hogy a dugulás, vagy repedés sokkal mélyebben van, mint amire számított. Ha ilyen problémába ütközik, mindenféleképpen forduljon szakemberhez!

Cégünk pontosan a csatornázással, illetve a vízvezeték rendszerekkel kapcsolatos problémákra kínál megoldást. Kamerás csatornavizsgálatunkkal képesek vagyunk mindenféle hiba okát feltárni, milliméter pontossággal és azonnali diagnózist felállítani a probléma kezelésére. Természetesen a fennálló problémát nem csak azonosítjuk, de meg is oldjuk! Ne hagyja, hogy ezek a kellemetlen események sokkal több időt vegyenek el, mint amennyi szükséges!

Ha kamerás csatornavizsgálatunk felkeltette az érdeklődését, vagy egyéb szolgáltatásainkat venné igénybe, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk a rendelkezésére!

Mire jó még a csatornakamerázás?

Mire jó még a csatornakamerázás?A csatornakamerázás egy modern, költséghatékony és praktikus lehetőség arra, hogy a szakemberek felmérjék a szennyvíz- és csőhálózatok, különböző aknák állapotát, illetve meghatározzák azok nyomvonalát. Csatornakamerázással egyrészt sikeresen beazonosíthatóak az észlelt hibák és sérülések pontos okai és forrásai, de arra is kiválóan lehet használni ezt az eljárást, hogy a komolyabb baleseteket, zavarokat és sérüléseket meg lehessen előzni.

A kamerás csatornavizsgálat segítségével ugyanolyan hatékony hibaelhárítás és lokalizálás valósítható meg, mint a hagyományos módszerekkel, viszont a megrendelő alacsonyabb költségekkel számolhat, hiszen a bontás csak egy meghatározott ponton válik szükségessé. Ezáltal a környezet nyugalmát sem kell megzavarni a kelleténél hosszabb ideig és minimalizálható a helyreállítás időtartama.

Válassza az ésszerű megoldást, és kérjen kamerás csatornavizsgálatot, ha karbantartásról vagy hibaelhárításról van szó! Megadott elérhetőségeinken azonnal időpontot egyeztethet munkatársainkkal!

Felújítás? Hívjon minket!

Felújítás? Hívjon minket!A felújítások során legtöbbször érdemes a csatornahálózathoz tartozó csőcseréket, javításokat is elvégezni egy úttal, hiszen ha már eleve megbontjuk a burkolatot, akkor nem kerül plusz pénzbe és energiába a csőtörés megelőzése. Azonban az is igaz, hogy vannak olyan esetek, amikor valójában még semmi szükség nem lenne arra, hogy a csőcserére is beruházzunk.

Nem tudja, hogy mit tegyen? Kérjen kamerás csatornavizsgálatot! Ha nincs tisztában pontosan a frissen vásárolt ingatlan csővezetékeinek korával, vagy ha a felújítás során biztosra szeretne menni, akkor hívjon minket bátran! A kamerás csatornavizsgálat segítségével jelentős pénzösszeget spórolhat, hiszen könnyedén kiderülhet, hogy nincs is szükség csőcserére, vagy csak éppen azokon a szakaszokon kell megtenni, ahol problémát észlelünk.

Miért is bízna egy szimpla elképzelésben, miközben valóban meggyőződhet a csövek állapotáról a kamerás csatornavizsgálat segítségével? Keressen minket bizalommal Ön is, és vegye igénybe szolgáltatásunkat!

Csatornakamerázás, videokamerás csatornavizsgálat kárigény érvényesítéséhez!

aquastart.huA csatornakamerázás, másik nevén a videokamerás csatornavizsgálat sok mindenre jó, többek között arra is, hogy segítsen az esetleges kivitelezési hibákat felderíteni. Nemcsak a dugulás okozhat problémát egy csatornarendszerben, vagy vízvezetékrendszerben, hanem előfordulhat, hogy az alapokkal van a probléma. Építkezés, felújítás után sok gond adódik a vízvezetékrendszerrel, de semmi nem utal dugulásra? Többször is vízszerelőt kell hívni, újra és újra felüti a fejét a probléma, de még mindig nincs megoldás?

Hívjon minket bizalommal, mert mi segíthetünk Önnek abban, hogy a vízellátás ne akadozzon, a vízhasználat pedig újra egyszerű és problémamentes lehessen! Ezt nagyon egyszerűen meg tudjuk oldani videokamerás csatornavizsgálat segítségével. A csatornakamerázással bárhol megtaláljuk a hibákat a rendszerben, és pontosan meghatározzuk, mi a gond. Ennek köszönhetően fény derülhet olyan kivitelezési hibákra is, amiért a tulajdonos kárigényt jelenthet be.

Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és végeztessen videokamerás csatornavizsgálatot profi csapattal!

Share Button

Facebook

Google Plus

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Pinned: 4 Dec 2017
 • Pinned: 9 Nov 2017
 • Pinned: 31 Oct 2017
 • Pinned: 7 Sep 2017
 • Pinned: 3 Aug 2017
 • Pinned: 19 Jul 2017
 • Pinned: 11 Jul 2017
 • Pinned: 29 Jun 2017
 • Pinned: 22 Jun 2017
 • Pinned: 18 May 2017