Víz,- és szennyvízrendszerek javítása, kiépítése, teljes kivitelezéssel

Víz,- és szennyvízrendszerek javítása, kiépítése, teljes kivitelezéssel

Víz,- és szennyvízrendszerek javítása, kiépítése, teljes kivitelezéssel

 

A szennyvíz tisztítás módszerei

A szennyvíz modern, iparosodott életünk mindennapi jelensége. A technika fejlődésével az ember megtalálta a módját annak, hogyan szabaduljon meg a keletkező szennyvíztől, sőt, kifejlesztette, hogyan tisztítsa meg azt, és tegye újra felhasználhatóvá.

Tudta, hogy szennyvíz és szennyvíz között is van különbség? Megkülönböztetünk ipari és háztartási szennyvizet.

A szennyvíztisztításnak három típusa létezik:

 • Elsőfokú szennyvíztisztítás, más néven mechanikai tisztításkor ülepítők, szűrők vagy rácsok alkalmazásával távolítják el a vízből a szilárd szennyeződéseket.
 • Másodfokú szennyvíztisztítás, más néven biológiai tisztításkor a vízben már eredetileg jelen lévő mikroorganizmusokat szaporítják el, melyek aztán lebontják a szennyvízben talált szerves anyagokat.
 • Harmadfokú szennyvíz tisztítás alkalmazásakor a másodfokú tisztítás során visszamaradó szervetlen anyagokat is eltávolítják a vízből. Ez a módszer még igen ritka, főleg magas anyagi költségei miatt, pedig természetes eredetű befogadó vizek esetében igen hasznos és környezetbarát eljárás.

Cégünk vállalja víz – és szennyvízrendszerek kiépítését, megbízható szaktudással és profi csapattal. Keressen minket a megadott elérhetőségek bármelyikén és mi gondoskodunk a szükséges szennyvízrendszer kiépítéséről és beüzemeléséről!

 

 

 

 

Víz- és szennyvízrendszerek javítása és kiépítése

A víz tisztítása napjaink egyik központi feladata, hiszen a Föld energiakészleteinek felélésével egyre jobban kimerülnek ezek az erőforrások. Az éltető víz is ezek közé tartozik, mégpedig az egyik legfontosabb a bolygó ajándékai közül. Ezért fontos, hogy ne pazaroljuk, hanem becsüljük meg minden cseppjét.

Ennek az egyik lényeges mozzanata a víz, illetve a szennyvíz tisztítása, annak érdekében, hogy nemcsak emberi fogyasztásra legyen alkalmas, de újbóli felhasználásra is igénybe lehessen venni. Ebben nyújt szakszerű és profi segítséget cégünk, ugyanis szolgáltatásaink között víz- és szennyvízrendszerek kiépítése és szervizelése is megtalálható. Csapatunk felkészült és tapasztalt, így minden esetben személyre szabott, a körülményeket figyelembe vevő rendszert építünk ki.

Rendeljen tőlünk Ön is víz- és szennyvíztisztító rendszert, hogy gazdaságosan, gyorsan, mégis hatékonyan tudja a tisztítás folyamatát megvalósítani! Bátran keresse szakembereinket akkor is, ha már kiépített rendszere javításra vagy ellenőrzésre szorul!

 

 

 

 

Share Button

Facebook

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Korszerű eszközökkel és szolgáltatásokkal számos problémára megoldást nyújtunk! http://www.aquastart.hu/

  Pinned: 16 Aug 2016
 • Bízza inkább szakemberre a munkát!

  Pinned: 7 Jul 2016
 • Zsírfogó aknák forgalmazásával, telepítésével és üzemeltetésével is foglalkozunk! http://www.aquastart.hu/zsirfogo-akna

  Pinned: 19 Jun 2016
 • Tekintse meg termékeinket, és válassza a mi megoldásainkat!

  Pinned: 13 May 2016
 • Szennyvízátemelő aknák igény szerint! https://www.youtube.com/watch?v=9CTj511MMWU

  Pinned: 26 Apr 2016
 • Megbízható szolgáltatásokat biztosítunk!

  Pinned: 23 Mar 2016
 • Ha szeretné megtudni hol a probléma csatornájával válassza kamerás vizsgálatunkat! http://www.aquastart.hu/csatornakamerazas-videokameras-csatornavizsgalat

  Pinned: 12 Feb 2016
 • Nem folyik el a víz a lefolyóba és már a pumpa sem segít? Akkor a mi szakembereinkre van szüksége! http://www.aquastart.hu

  Pinned: 13 Jan 2016
 • Kellemes ünnepeket kívánunk minden kedves ügyfelünknek! http://www.aquastart.hu/

  Pinned: 24 Dec 2015
 • Tekintsék meg referencia listánkat! http://www.aquastart.hu/referenciak

  Pinned: 25 Nov 2015